Ateljé Sundet

Ateljén vid Kalmar Sund i Byxelkrok

Om mig

Jag heter Elisabeth Appeltoft Petersson. Min födelseort är härliga Älvdalen i Dalarna. Nu har jag min ateljé i Byxelkrok på Norra Öland men är även i Moheda i Småland ganska ofta. Där finns Galleri Vallen som är under renovering.

Jag har under åren varvat min kreativa konstnärliga sida med affärsutveckling, projektledarskap, chefsbefattningar inom olika branscher t ex it-sektorn och marknadsföring.

Sedan 2011 driver jag och min man ett eget företag på Norra Öland. Appeltoft Petersson Konsult AB där Ateljé Sundet är en del. Verksamheten är i första hand baserad på konst, kreativitet, marknadsföring, produktion av turist- och marknadsföringsmaterial, illustrationer av böcker mm.

Första halvan av året är en hektisk tid. Då producerar jag Intresseföreningen Norra Ölands Gratiskarta. Här har jag förmånen att ha kontakt med ett hundratal av företagarna här på norra Öland. Då ska också foldern Byxelkrok – i toppen av solligan göras. Den ger turisten och ölandsbon en ganska heltäckande information om allt som finns här uppe i Byxelkrok. Det är mycket marknadsföring som ska fram så här i början av året. Utmanande jobb och timmarna vid datorn kan bli många. 2021 lanserades också Norra Ölands Youtubekanal där jag filmar hos företag och klipper ihop kortare filmer. Kolla gärna på Youtube Norra Öland.

Jag gör också spännande illustrationsjobb t ex barn- och faktaböcker. Bilderna kommer att läggas upp efter hand.

© 2024 Ateljé Sundet

Tema av Anders Norén